18. 10. 2024

Dreamix- super náplně do e-cigaret


Elektronické cigarety jsou IN a těší se čím dál větší oblibě. Nesmrdí, dokonce i příjemně voní. Pokud máte doma elektronické cigarety, víte, že je potřeba do nich náplň. Vyloženě můžeme doporučit exkluzivní náplně Dreamix 4x10ml. V jednom balení se nachází čtyři lahvičky po deseti mililitrech. A hned si můžete vybrat z více druhů příchutí. Třeba mentolová příchuť je fakt cool a příjemně vás osvěží! Užijete si dokonalou ledovou smršť ve vašich ústech a víme, že mentol je fakt zdravý. Nebo jste spíše na ovoce? Super. Dreamix nabízí plno různých ovocných chutí.

maliny

Tak třeba jahoda je taková klasika. Každý má rád jahodovou zmrzlinu, jahodovou žvýkačku anebo jahodový dortík. Šťavnatá jahodová příchuť je super. Nebo preferujete třešně? Tak třešňovou příchuť si s Dreamixem můžete užít. Můžete si vybrat lesní směs a chladivé lesní plody. Lesní směs a chladivé lesní plody míchají chuť maliny, jahody, borůvky a ostružiny. Je to hotová ovocná symfonie. Chladivé lesní plody mají navíc chladivé tóny. Když už jsme u toho ovoce, určitě vás dostane osvěžující vodní meloun anebo jahoda se šampaňským. Kdo by neměl rád tuhle úžasnou kombinaci?

borůvky

Výborná je příchuť žvýkačky pro milovníky sladkého a také si určitě pochutnáte na lanýžových pralinkách. Výhoda je, že si zamlsáte, ale ani trochu nenaberete. Pokud vám chutnají mléčné koktejly, určitě neuděláte chybu, když si vyberete náplň s příchutí žvýkačkového mléčného koktejlu. Dreamix nabízí i náplně s příchutí tabáku. Můžete si vybrat mezi čistým tabákem, americkým tabákem anebo mezi směsi tabáků. Dreamix skutečně nabízí velmi příjemné náplně do e-cigaret s širokou paletou příchutí. Klasický tabák, osvěžující mentol, šťavnaté ovoce, nebo třeba sladkosti? Určitě si vybere každý. Můžete vždy mít jednu svou oblíbenou příchuť anebo postupně ochutnat všechny příchutě.