19. 9. 2024

Svěží bazén


I když už je léto téměř pryč, tak někteří lidé stále mají na zahradě svůj oblíbený bazén. Třeba si bazén pořídili teprve letos. A chtějí si svůj bazén opravdu hodně užít. Ale pokud zapomenete třeba na nějakou tabletovou sůl anebo chlor, tak to znamená, že voda v bazénu se vám také může zkazit. A to opravdu rychle. Proto jsem si řekla, že je nejlepší, když si pořídíte také nějaké chlorové tablety. Tabletovou regenerační sůl si také můžete pořídit. A právě zmíněnou tabletovou regenerační sůl Chlorito si můžete koupit na webové stránce chlorido.cz. Tady najdete téměř všechno, co vy budete potřebovat.

Děti milují balónky ve vodě.

Chcete bazén anebo bazénovou sůl? Tady to není vůbec žádný problém. Tak my na zahradě také máme bazén vlastně nemáme pouze jeden jediný bazén, ale my máme dva bazény. ¨Jeden máme takový větší bazén pro mě a pro partnera nebo návštěvy a další malý bazén máme pro naše děti. Děti jsou ještě malé a mám strach, aby chodily do velikého bazénu. Proto jsme do našeho většího bazénu nedali ani bazénové schůdky. Tento bazén je vysoký dva metry, takže potom ani nemusíme mít obavy, aby tam děti nespadly. Samozřejmě, že kolem také nemáme vůbec žádné židle. Ale abych se vrátila k udržování vody v čistotě?

Používáme regenerační sůl.

I když budete udržovat vodu v čistotě a užívat chlor, tak nezapomeňte také někdy na tabletovou regenerační sůl. Já si myslím, že právě tabletová regenerační sůl pomůže, aby vaše voda byla stále svěží a čistá. My jsme s partnerem také prvně ze začátku používali pouze jenom chlor. Ale kamarádka nám ukázala webovou stránku, kde jsou informace o bazénech. A také, jak se správně starat o vodu. Byli jsme docela překvapeni, že se staráme o naši vodu v bazénu docela málo. Bylo nám doporučeno, abychom si pořídili také tabletovou regenerační sůl. A samozřejmě, že jsme poslechli. Voda je stále čistá a svěží.