19. 9. 2024

Práce na fasádě


Věděli jste o tom, že když děláte fasádu, že se u toho musíte dobře snažit, tohle zmiňuji hlavně kvůli tomu, že znám některé lidi, kteří chtějí udělat fasádu opravdu rychle. A to hlavně pokud to někdo dělá svému členu rodiny. Chtěla bych vám napsat takový krátký příběh, kdy my můj otec dělal fasádu. On strašně spěchal. A už jistě víte, že to dopadlo opravdu katastrofálně. Bylo to hrozné. Můj otec je velice šikovný zedník, také mám jen partnery, také velice šikovný zedník a malíř pokojů. Jenomže když tihle dva se sejdou u mě doma, aby mi upravili fasádu a také interiér, tak vždycky u toho pijí pivo.

Jaké se vám líbí fasády?

A potom vždycky ta fasáda i interiér vypadají děsně. Jednou mi otec také dával nové dveře. Bylo to hrozné. Dveře byly křivé. Takže potom nějaký odborník je musel vymlátit a dát je rovně. I když byl rozdíl jenom dva centimetry, tak už to nešlo vůbec zavírat. Proto jsem ráda, že existují různé firmy, které se zajímají o fasády, například na webové stránce grimblok.cz jsou kvalitní fasády z Olomouce. Fasády z Olomouce grimblok.cz jsou prý opravdu kvalitní. A řekla jsem si, že když jsem se na tomto webu o fasádách z Olomouce dozvěděla plno kvalitních informací, že si asi tuhle firmu najmu stejně už chyběla jenom část fasády, potom jsem ještě řekla, mám jiným partnerovi, jestli mi nevypaluje kuchyň a obývák.

Velká práce na fasádě.

Chci mít všechno do Vánoc hotové. A když tito dva u mě pracují, abych ušetřila peníze za práci, tak to dopadá opravdu katastrofálně. Takže jsem si řekla, že asi raději zaplatím nějakou práci a budu mít všechno kvalitně udělané. A protože bydlím v Olomouci s partnerem, tak jsme si řekli, že fasády z Olomouce pro nás budou opravdu nejlepší. Budou skvělou volbou, protože tuhle firmu znám. Znám ji z doslechu. Všichni říkají, že tyto fasády z Olomouce jsou velice kvalitní. Jsou tady samí odborníci a profesionálové. A oni všichni ví, co mají udělat dobře, dokonce mi jeden pán z této firmy slíbil, že mi také bokem udělá právě tyto dveře, aby byly kvalitně udělané. Aby šli normálně zavírat a také hlavně otevírat.