16. 10. 2024

Naše společnost


Vždycky je nejlepší, když jste v nějaké lepší společnosti. Protože když jste v takové špatné společnosti, tak to potom může mít také opravdu neblahý vliv na vaši psychiku. Proto si myslím, že člověk by měl vědět, kde má své hranice. Jestli třeba je psychicky odolný? Když člověk není psychicky odolný, tak je to potom velice smutné. Člověk se potom musí vyvarovat opravdu špatným situacím. A samozřejmě také potom špatným lidem. Jenomže někdy je opravdu obtížné poznat špatného člověka, od toho dobrého člověka. Já si dávám záležet na tom, abych měla okolo sebe jenom dobrou společnost.

Introverti jsou nejraději sami.

Protože se nechci cítit opravdu smutně, chci být vždycky šťastná. A tak si dávám záležet na té společnosti, ve které se nacházím. Někdy mi to jde opravdu hodně stěží. Myslím to tak, že když poznám nového člověka, tak pro mě je někdy velice náročné ho poznat. Bohužel nedokáži odhadnout člověka úplně na první pohled. Říká se, že člověk odhadne člověka za pouhé tři vteřiny. Tohle se absolutně nedokážeš představit. Jak tohle vůbec může fungovat a je to doopravdy? Zkoušeli jste tohle někdy udělat, že byste si vyhlédli nějakého člověka a potom byste tipovali, jaký asi je? Jakou má povahu a podobně?

Společnost je úplně všude.

Já bych si tohle asi netroufla, protože bych se bála, že bych tohle odhadla opravdu hodně špatně. Také bych se ale chtěla bavit o společnosti, ve které se nacházíte. A to třeba jako rodinná společnost anebo pracovní společnost. Nebo vlastně také zaměstnání, když máte zaměstnání, kde je hodně lidí, tak také se tam budete určitě scházet s nějakou společností. Podle mého názoru neuděláte chybu, když prvně rozmyslíte, kdo a jak co chcete anebo jací vlastně jste? S kým budete přátelé a s kým ne. Někdy se člověku nedaří vůbec v žádné společnosti. A to tak, když je člověk introvert a introverti jsou nejraději sami.