16. 10. 2024

Veselý blog


Píšete si svůj vlastní blog? Anebo vás to nezajímá? Já si myslím, že asi každý člověk ještě před deseti lety si psal nějaký blog, protože dříve to bylo opravdu hodně populární. A mě to někdy taky přišlo, že snad kdo si nepíše vlastní blog, tak jako kdyby nebyl. A co si o tom myslíte vy? Je blog podle vás k něčemu dobrý nebo ne a je to ztráta času? Všechno má své pro a proti a já o tom vím své. Já jsem se o to taky zajímala. A psala jsem si blog hlavně o svých básních, které jsem moc ráda psala a taky sama vymýšlela. A řekla jsem si, že bych mohla taky někdy vydělávat si tím, že píšu skvělý blog.

Děti jsou docela náročné.

Tak jsem se rozhodla, že budu psát nějaké povídky na pokračování. Založila jsem si tedy vlastní blog, kam jsem psala své povídky a musím se přiznat, že první měsíc to byla katastrofa. Skoro nikdo tam nechodil. Potom jsem se dozvěděla, že taky musím mít samozřejmě nějakou reklamu nebo něco podobného. Jenomže já jsem to takhle moc neuměla, takže jsem si svůj odkaz na blog dala na sociální sítě a druhý měsíc už to bylo lepší.

Píšete si taky blog?

A sice ne nic extra, ale už se to dalo https://berounsky.denik.cz/zpravy_region/prvni-letosni-miminko-si-v-horovicke-porodnici-dalo-na-cas-20180101.html snést a nemusela jsem se stydět za to, z toho dělám. A já sama mám velmi nízké sebevědomí, takže to pro mě bylo docela důležité. Pokud vás ale zajímá třeba další tvorba, můžete se podívat na stránku delamedoplen.cz. To je opravdu zajímavý blog, na který jsme nerazila a doporučila mi ho taky známá. Jed hlavně o dětech. A jsem ráda, že jsem v kontaktu s dalšími blogerkami Líbí se mi blog delamedoplen kvůli tomu, že mám také malé dítě. Pokud máte malé dítě, tak na tento blog taky rychle zavítejte, protože tam se jistě pobavíte. Jedná se o to, že tam různé maminky chodí se pobavit a zjistit, co je na blogu nového. Tady jde vidět, že ne všechny maminky se nudí, ale že taky chtějí být stále ve střehu, přesně tak jako já. Tak nezapomeňte a koukněte na blog.